f Winchester SX3

Winchester SX3

    Folosite intr-o varietate de conditii de teren, la diferite specii de vanat, armele de vanatoare semiautomate Winchester SX3 s-au dovedit a fi performante, de incredere, solide, reusind sa imbine cu succes calitatile tehnice si de fabricatie incorporate, cu versatilitatea si un design placut si extrem de util.
    Respectand traditia si calitatea cu care si-a obisnuit clientii, Winchester Repeating Arms a introdus linia de arme de vanatoare semiautomate SX3, ale caror performante nu au intarziat sa fie apreciate de vanatori.
Seria SX 3 imbina o serie de caracteristici si tehnologii rezultate in urma cerecetarilor si experimentarilor facute de cei de la Winchester.
win3
    Camera cartusului si tevile sunt fabricate din aliaj otel-crom de duritate mare si acoperite cu un strat mat ce elimina lucirile sau, in cazul modelului Waterfowl, in culori camuflaj Realtree Max-4. Forajul tevilor este facut dupa tehnologia.742” Back Bored, care reduce unghiul conului de fortare, generand astfel un grupaj optim, mai consistent si mai uniform al alicelor. Materialul de fabricatie al tevilor confera o rezistenta sporita atat la coroziunea datorata umiditatii cat si la interactiunea cu alicele nontoxice, mult mai dure, cum sunt spre exemplu cele din otel.
    Patul poate fi din lemn de nuc cu finisaj rezistent si aspectuos in acelasi timp, sau poate fi din material sintetic cu finisaj negru sau camuflaj. in ambele cazuri, textura si striatiile materialului in puntele cheie, ofera o priza excelenta chiar si atunci cand sunt ude. Armele dispun de asemena de un set de saibe pentru ajustarea unghiului patului, pentru o manuire confortabila, in functie de caracteristicile biometrice individuale ale posesorului.
    
    Catarea este confectionata din materiale rezistente, fie ca este vorba de metal sau fibre de sticla, in functie de modelul ales, fiind pozitionata pentru o identificare rapida si o vizibilitate sporita si fara interferente cu imaginea generala de fundal.
    Camera cartusului este de 3 inch sau 3 si 1/2 inch, in functie de modelul ales.
    Sistemul de socuri Invector-Plus, disponibile, au fost concepute pentru a permite folosirea seriei SX3 la diferitele specii de vanat vizate, intr-o varietate larga de conditii de teren.
sina este prevazuta cu ventilatii, un element ce contribuie la reducerea greutatii totale a rmei.
win4    
    Sistemul de autoincarcare beneficiaza de mecanismul autoreglabil Active Valve care asigura o ciclicitate fara intreruperi pentru o varietate larga de tipuri de munitie. Tehnologia QUADRA-VENT PORTS asigura o ventilare optima a sistemului, contribuind la o functionare curata, fara reziduu, de pe urma gazelor arse.

    Siguranta tragaciului permite folosirea ambidextra a armelor din seria SX 3, sporind astfel versatilitatea folosirii acestora.
    Reculul armelor este redus si controlat cu ajutorul componentelor ce inglobeaza fie varianta Inflex Technology Recoil Pad sau Pachmayr Decelerator Recoil Pad, in functie de modelul ales. socul este absorbit intr-o proportie considerabila si este directionat spre exterior pentru a proteja obrazul si umarul in ansamblu. Reducerea reculului atrage dupa sine reducerea deviatiei tevilor la executarea tirului si creste randamentul si acuratetea de lovire a tintelor.
    Greutatea armelor se situaza, cu mici diferente, intre 3 si 3,5 kg, in functie de modelul ales.
win2_400