f Magazine arme si munitii Deva
Magazine arme si munitii Deva

Arme vanatoare Deva

Magazine arme si munitii Deva reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Magazine arme si munitii Deva: Arme vanatoare Deva.

Armele si munitia de vanatoare sunt produse destinate uzului in vanatoare, care implica impuscarea animalelor salbatice cu scopul de a le obtine ca hrana sau pentru a le reduce numarul din anumite zone, unde acestea pot provoca daune la culturile agricole sau pot afecta echilibrul ecologic. Armele de vanatoare pot include pistoale, carabine sau arbalete, in timp ce munitia poate fi formata din gloante sau sageti. Usoara acestor produse este reglementata prin lege in majoritatea tarilor, iar vanatorii sunt obligati sa respecte anumite reguli privind vanatoarea, pentru a evita accidentele si a proteja speciile de animale salbatice.

Pusca de vanatoare este o arma de foc folosita in vanatoare, cu scopul de a impusca animalele salbatice cu gloante sau alte tipuri de munitie. Acestea sunt de obicei facute din metal sau din materiale sintetice, si pot avea un singur sau mai multe tevi, in functie de tipul de munition utilizat. Pustile de vanatoare pot fi alimentate prin diverse metode, cum ar fi prin alimentare cu cartuse individuale, cu magazie sau cu tuburi de alimentare. Folosirea acestora este reglementata prin lege in majoritatea tarilor, iar vanatorii sunt obligati sa respecte anumite reguli privind vanatoarea, pentru a evita accidentele si a proteja speciile de animale salbatice.

Exista mai multe modele de pusti de vanatoare pentru animale salbatice, fiecare dintre ele fiind adaptat pentru a face fata unor tipuri specifice de animale si pentru a se potrivi cu preferintele si necesitatile vanatorilor. Unele modele populare de pusti de vanatoare pentru animale salbatice pot include:

  • Pusca bolt action: acest tip de pusca are o singura teava si este alimentata prin introducerea manuala a fiecarui glont in camera de foc. Este un model foarte precis si fiabil, si este potrivit pentru vanatoarea de animale mari sau pentru trageri la distante mari.
  • Pusca cu repetitie: acest tip de pusca are mai multe tevi si este alimentata prin intermediul unui magazie detasabil. Permite tragerea mai rapida a mai multor gloante, si este potrivita pentru vanatoarea de animale mici sau rapide.
  • Pusca cu aer comprimat: acest tip de pusca foloseste aer comprimat pentru a propulsa sagetile sau bolovanii, in loc de gloante. Este un model mai putin puternic decat pustile de vanatoare conventionale, dar este mai silentios si poate fi folosit pentru vanatoarea in zonele in care sunt restrictionate armele de foc.

Alegerea modelului potrivit de pusca de vanatoare pentru animale salbatice depinde de necesitatile si preferintele fiecarui vanator in parte. Este important sa se ia in considerare tipul de animale pe care se va face vanatoare, precum si distanta la care se va trage si mediu in care se va desfasura vanatoarea.

Servicii

Arme

    Agrement
    Arme lise (Bock & Juxtapuse)
    Arme lise semiautomate
    Arme mixte
    Carabine cu repetitie
    Carabine semiautomate
    Pistol cu bila
    Pistol cu gaz
    Pistol cu glont
    Tir sportiv

Munitie

    Cartuse autoaparare cu bila
    Cartuse autoaparare gaz
    Cartuse vanatoare arme lise
    Cartuse vanatoare cu glont
    Pelete aer comprimat

Optica

    Binocluri
    Lunete
    Telemetre

Accesorii Vanatoare

    Cartusiere
    Curele arma
    Curele pantalon
    Cutite
    Huse
    Incaltaminte
    Lanterne
    Rucsaci
    Scaune