f Magazine arme si munitii Cluj Napoca
Magazine arme si munitii Cluj Napoca

SQUAD STORE SRL - Arme, Munitii si Poligon de tragere

Magazine arme si munitii Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Magazine arme si munitii Cluj Napoca: SQUAD STORE SRL - Arme, Munitii si Poligon de tragere.

SQUAD STORE S.R.L.
Arme de vanatoare si munitii
Echipamente si accesorii de vanatoare
Poligon de tragere


Punct de lucru Cluj-Napoca
Floresti, Str. Avram Iancu, nr. 492-500
0364.805.364
Arme letale - 0771.675.924
Airsoft - 0771.676.1343

 

Program Magazin Cluj si Poligon de tragere
Luni -Vineri: 10:00 - 20:00
Sambata-Duminica: 10:00 - 20:00

 


 

Despre compania noastra putem spune ca si-a inceput activitatea in anul 2014, bazandu-se pe experienta si expertiza unor tineri profesionisti. Echipa noastra este formata din oameni responsabili, capabili sa raspunda celor mai inalte standarde si exigente.

arme vanatoare clujSuntem abilitati sa organizam cursuri de legislatie si activitati practice pentru: portul si folosirea armelor letale si neletale.
Avand experienta Poligonului de Tir Cluj, am dezvoltat poligonul de arme cu aer comprimat si magazinul SQUADSTORE pentru arme letale si neletale, dar si magazinul online pentru replici airsoft, accesorii si echipamente.

Magazinul Squad Store ofera pasionatilor de vanatoarea si trageri sportive o gama larga de pusti de vanatoare cu diverse calibre: .308 Win, .223 Rem sau .45 ACP, cu capacitatea incarcatoarelor de la 2 la 30 de gloante, in functie de pusca de vanatoare aleasa. Pentru a vedea intreaga gama de produse, atat pusti de vanatoare cat si accesorii potrivite acestora, si pentru a testa arma de vanatoare dorita, va asteptam in poligonul de tir Squad Store din Cluj-Napoca.

Magazinul Squad Store dispune de pistoale Full Size & Compact de diverse calibre, capacitati ale incarcatoarelor de la 10 la 15 gloante si greutati ale armelor de la 670 g la 1100 g. Pistoalele letale disponibile in magazin pot fi utilizate pentru paza, aparare si autoaparare. Reglarea, folosirea si testarea pistoalelor letale Full Size & Compact se poate face in poligonul de tir Squad Store din Cluj-Napoca, in conformitate cu prevederile legale in vigoare si sub indrumare profesionista.

poligon tragere clujPe langa gama larga de arme letale, arme airsoft, accesorii pentru acestea si poligoanele de tir, Squad Store pune la dispozitia clientilor service pentru toate produsele disponibile in magazin.

Departamentul service al magazinului Squad Store asigura curatare profesionala, upgrade pentru arme, reglare luneta/vizor si reparatii.

Service-ul Squad Store efectueaza si upgrade pentru replicile de airsoft. Astfel, in cazul replicilor manuale (pusti pentru lunetisti – sniper), un upgrade este necesar pentru a mari distanta lovirii tintei. Exemplu: replica cu arc standard 130 m/s punct ochit-punct lovit 40-­50 m, cu un upgrade poate ajunge la 60-­70 m. Recomandam ca aceste upgrade-uri sa fie facute de catre o persoana avizata deoarece multe componente de upgrade necesita mici ajustari inainte ca acestea sa fie montate.

Echipa de instructori
Ca urmare a activitatii desfasurate, am inchegat o echipa de instructori formata din fosti militari care promoveaza la nivel profesionist Tirul Sportiv.
Instructorii nostri sunt bine instruiti, avand competente si calificari care ii recomanda pentru aceasta activitate.

Tirul sportiv
Tirul sportiv cu aer comprimat va capata noi valente in Cluj–Napoca. Si acestea datorita poligonului de aer comprimat in care se vor putea antrena echipele de tir sportiv. Airsoftul este un sport practicabil incepand cu varsta de 8 ani.
Obiectivele firmei noastre sunt in concordanta cu elementele care ne ghideaza in activitatea pe care o intreprindem: responsabilitate, profesionalism, promptitudine si eficienta.

Poligon de tragere

Pentru exercitii de tragere si instructaj, punem la dispozitie un poligon, pentru arme comprimate, unde clientii au ocazia sa încerce o gama mare de arme airsoft. Al doilea poligon deschis de Squad Store, poligonul pentru arme letale, este unul din cele mai mari si bine dotate din Cluj-Napoca. Este mai exact singurul poligon din oras cu 4 linii de tragere de 25 de metr,i dedicate armelor scurte, si 4 linii de tragere de 50 de metri, pentru arme lungi. Echipa noastra de experti include instructori cu experienta militara si va sta la dispozitie pentru a garanta siguranta si eficienta maxima in tragerile pentru divertisment sau cursuri. Ei va vor ghida pas cu pas in operarea armelor letale in poligon.

In poligonul Squad Store Sporting pentru arme letale, aveti ocazia de a testa o selectie mare de arme sub indrumarea profesionista a echipei noastre. Arme disponibile in poligonul Squad Store Sporting: punem la dispozitie pistoale atat pentru paza si autoaparare, cat si cele dedicate competitiilor sportive. Caracteristicile fiecarei arme (calibrul, capacitatea incarcatorului si greutatea) sunt diferite, astfel aveti ocazia de a gasi modelul potrivit pentru dumneavoastra. Explorati catalogul nostru online pentru a va face o idee asupra armelor care va vor sta la dispozitie in poligonul Squad Store Sporting.

Organizam o varietate de cursuri care acopera partea teoretica, legislativa si practica a folosirii armelor si pentru obtinerea permisului port arma sau a atestatului de instructor de poligon. Mai mult, detinem si magazinul SQUADSTORE dedicat armelor din ambele categorii.

 • Cursuri de initiere
 • Curs instructor in poligonul de tragere
 • Curs de home defense

Programarile pentru folosirea poligonului se pot face online prin formularul de mai jos sau telefonic. Pentru intrebari si mai multe informații folositi datele de contact.

 

Servicii

PUSTI DE VANATOARE

 • MUNITIE
 • INTRETINERE
 • ECHIPAMENTE
 • ACCESORII

ARME LETALE

 • PISTOALE
 • MUNITIE
 • INTRETINERE
 • ECHIPAMENTE
 • ACCESORII

Airsoft

 • ARME AIRSOFT
 • ECHIPAMENTE AIRSOFT
 • CONSUMABILE
 • ACCESORII AIRSOFT

ECHIPAMENTE

 • ECHIPAMENT TACTIC
 • ECHIPAMENT VESTIMENTAR
 • ECHIPAMENT DE PROTECTIE

Oferte speciale

pistolcubiledecauciucsquadstore_970_01

Care sunt pasii pentru obtinerea unei arme neletale? 

 

Care sunt pasii pentru obtinerea unei arme neletale?

 Obtinerea unei arme neletale – Persoanele care doresc sa achiziționeze arme neletale (aer comprimat sau cu bila de cauciuc) trebuie sa depuna aceeasi cerere ca in cazul celor care doresc sa achizitioneze arme letale.

Cine poate solicita autorizatia de procurare a armei neletale?

Cetatenii romani si rezidentii statelor membre cu domiciliul, resedinta sau, dupa caz, locul de rezidenta in Romania, precum si strainii cu sedere legala in Romania, care au implinit varsta de 18 ani, pot sa procure arme neletale din categoriile C si D din anexa, precum si munitia aferenta de la orice armurier si, dupa caz, intermediar care comercializeaza astfel de arme.