f Magazine arme si munitii Bragadiru
Magazine arme si munitii Bragadiru

Arme munitii vanatoare Bragadiru

Magazine arme si munitii Bragadiru reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Magazine arme si munitii Bragadiru: Arme munitii vanatoare Bragadiru.

Armele si munitia de vanatoare sunt produse destinate uzului in vanatoare, care implica impuscarea animalelor salbatice cu scopul de a le obtine ca hrana sau pentru a le reduce numarul din anumite zone, unde acestea pot provoca daune la culturile agricole sau pot afecta echilibrul ecologic. Armele de vanatoare pot include pistoale, carabine sau arbalete, in timp ce munitia poate fi formata din gloante sau sageti. Usoara acestor produse este reglementata prin lege in majoritatea tarilor, iar vanatorii sunt obligati sa respecte anumite reguli privind vanatoarea, pentru a evita accidentele si a proteja speciile de animale salbatice.

Pusca de vanatoare este o arma de foc folosita in vanatoare, cu scopul de a impusca animalele salbatice cu gloante sau alte tipuri de munitie. Acestea sunt de obicei facute din metal sau din materiale sintetice, si pot avea un singur sau mai multe tevi, in functie de tipul de munition utilizat. Pustile de vanatoare pot fi alimentate prin diverse metode, cum ar fi prin alimentare cu cartuse individuale, cu magazie sau cu tuburi de alimentare. Folosirea acestora este reglementata prin lege in majoritatea tarilor, iar vanatorii sunt obligati sa respecte anumite reguli privind vanatoarea, pentru a evita accidentele si a proteja speciile de animale salbatice.

Exista mai multe modele de pusti de vanatoare pentru animale salbatice, fiecare dintre ele fiind adaptat pentru a face fata unor tipuri specifice de animale si pentru a se potrivi cu preferintele si necesitatile vanatorilor. Unele modele populare de pusti de vanatoare pentru animale salbatice pot include:

  • Pusca bolt action: acest tip de pusca are o singura teava si este alimentata prin introducerea manuala a fiecarui glont in camera de foc. Este un model foarte precis si fiabil, si este potrivit pentru vanatoarea de animale mari sau pentru trageri la distante mari.
  • Pusca cu repetitie: acest tip de pusca are mai multe tevi si este alimentata prin intermediul unui magazie detasabil. Permite tragerea mai rapida a mai multor gloante, si este potrivita pentru vanatoarea de animale mici sau rapide.
  • Pusca cu aer comprimat: acest tip de pusca foloseste aer comprimat pentru a propulsa sagetile sau bolovanii, in loc de gloante. Este un model mai putin puternic decat pustile de vanatoare conventionale, dar este mai silentios si poate fi folosit pentru vanatoarea in zonele in care sunt restrictionate armele de foc.

Alegerea modelului potrivit de pusca de vanatoare pentru animale salbatice depinde de necesitatile si preferintele fiecarui vanator in parte. Este important sa se ia in considerare tipul de animale pe care se va face vanatoare, precum si distanta la care se va trage si mediu in care se va desfasura vanatoarea.

Servicii

ECHIPAMENT

    Amnar & FireStarter
    Borsete & Genti
    Bratari si Catarame
    Caciuli, Cagule
    Casti protectie
    Accesorii vanatoare
    Ochelari vanatoare
    Manusi, ciorapi
    Incaltaminte Vanatoare
    Imbracaminte Vanatoare

LANTERNE

    Lanterna Frontala
    Lumina verde
    Lanterna led
    Lanterna Arma
    Lanterna xenon
    Lanterne Profesionale
    Lanterna Laser

OPTICA

    Luneta
    Binoclu
    Telemetru
    Night vision
    Suport Luneta


        Arme

    De vanatoare  

    Cu alice

AYA HABICHT 16/70
EL FAISAN 16/70    
GECADO 12x70
KETTNER PUSZTA    
HABICHT 16/70
L. LOYOLA 16/70
M. LARRANAGA
RENO CAL. 16
AYA HABICHT
BAIKAL 16 x 70
HABICHT 16/70
ROTTWEILL 12/70
CONDOR 12/70
HEGE 12/70
AYA 16/70
FABARM 12x70
HUBERTUS 12x70
BAIKAL 20x76
STOEGER 12x76
BROWNING SEMI A.
MERKEL 12 x 70
BERETTA S. PIGEON
BERETTA ULTRA LIGHT
BLASER F3

    Cu glont

MAUSER M98
FOREST M98
G. GENSHOW M98
KRIEGHOFF 7X57
ZASTAVA 98
AKAH M98
ARMI SAN MARCO 22HORNET
ZASTAVA MOD. 70
AKAH MERCUR 7x64
AKAH VOERE
FRANKONIA 6.5x57
STEYR 6.5 x 68
MAUSER SWED. M.
BRNO 7MM REM MAG
FN HERSTAL
MAUSER '98 7MM REM MAG
WALTHER 22HORNET
KRICO 600 22 HORNET
MAUSER 66
RWS 8x68S
REMINGTON 742
MERCURY SABATTI 270 WIN
STEYR MANNLICHER CLASSIC 7 MM REM MAG
MAUSER M12 308 WIN
BLASER R8 PROFESSIONAL
SAUER 303 / 30-06
BLASER S2 DUBLU EXPRES / 30R BLASER