f Cazare vanatoare Pitesti
Cazare vanatoare Pitesti

Cabana Bahna

Cazare vanatoare Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cazare vanatoare Pitesti: Cabana Bahna.

 Pe valea Raului Doamnei in sus, spre nord, unde domina culmea “Varfului Strungii”, la poalele muntilor Fagaras, intr-o ultima constelatie de asezari rurale, in nordul judetului Arges, se afla comuna Nucsoara. Comuna Nucsoara pe raza careia este amplasata cabana Bahna exceleaza prin frumusetiile sale naturale de exceptie, cat si prin trecutul sau istoric. Localitatea Nucsoara cunoscuta ca ultimul bastion al luptei anticomuniste, se afla intrun cadru natural de exceptie si ofera o imagine autentica despre viata muntenilor din judetul Arges .
Cabana Bahna este o cladire,ce imbina elementele de arhitectura traditionala cu cele moderne, formata din  parter, etaj si mansarda. Constructia  a fost data in folosinta la  1 ianuarie 1998 si a fost modernizata in anul 2002. In anul 2008 cabana a fost renovata, camerele fiind dotate cu mobilier nou.  Cabana  are 22 de locuri de cazare  repartizate astfel: 5 camere duble cu grupuri sanitare proprii, 3 camere camere cu 2 paturi  cu grup sanitar comun si  2 camere cu cite 3 paturi deservite de un grup sanitar comun. Cabana dispune de o sala  de conferinte cu o capacitate de 25 locuri si de o sala de mese pentru aproximativ 50 persoane.