f Cazare vanatoare Negrasi
Cazare vanatoare Negrasi

Cabana Mozacu

Cazare vanatoare Negrasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cazare vanatoare Negrasi: Cabana Mozacu.

 
 Zona in care este amplasata cabana Mozacu se afla cuprinsa intre Campia piemontana a Pitestiului si Campia Gavanu-Burdea. Suprafetele mari de fond forestier, pentru zona de campie,ce inconjoara cabana au o importanta deosebita pentru mentinerea echilibrului ecologic, asigurand mentinerea biodiversitatii si a habitatului natural pentru numeroase specii.
 
 Cabana Mozacu este amplasata pe raza comunei Negrasi,  judetul Arges si se afla in administrarea Ocolului Silvic Costesti, facand parte din complexul cinegetic Mozacu. Cabana Mozacu a fost construita intre anii 2002-2004, pe amplasamentul unei vechii case de vanatoare. Cabana este compusa dintr-un corp de cazare modern, parter si etaj, si un corp de cladire neetajat ce cuprinde sala de mese si bucataria. Cabana are in incinta un parc cu fanatana arteziana, teren pentru practicarea tenisului de camp, gratar, heliport. Capacitatea de cazare a cabanei este de 22 locuri, dispuse in 9 camere si 2 apartamente, cu grupuri sanitare proprii. Cabana dispune de  sala de mese, sala de conferinte, holuri generoase pentru primirea oaspetilor. Toate camerele sunt dotate cu telefoane, minibar si televizoare si mobilier de buna calitate. Cabana Mozacu se afla integrata intr-un  cadru natural deosebit, in vecinatate aflandu-se complexul de crestere intensiva a mistretului si lopatarului, care se intinde pe o suprafata de padure de 430 ha.