f Cazare vanatoare Bradulet
Cazare vanatoare Bradulet

Cabana de vanatoare Poienile Vilsanului

Cazare vanatoare Bradulet reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cazare vanatoare Bradulet: Cabana de vanatoare Poienile Vilsanului.

 
 Teritoriul comunei Bradulet, este amplasat în nordul judetului Arges, preponderent în spatiul Subcarpatilor argeseni, la contactul cu structurile de tip carpatic, beneficiind de "adapostul" Carpatilor Meridionali. Amplasarea teritoriului valorifica un compartiment important al bazinului hidrografic Vilsan, extinzându-se mai mult pe versantul drept, dar si pe cel stâng, pe care gospodariile urca pâna spre limita administrativa a comunelor învecinate. 
 
  Zonele locuibile din zona de munte a judetului Arges s-au dezvoltat adaptat configuratiei generale a reliefului, elongate, orientate nord-sud, fiind dispuse fie pe Valea Riului Doamnei (la nord-est si est - comunele Nucsoara si Corbi) , fie pe Valea Raului  Vilsan (la sud, comuna Musatesti) sau pe riul Arges, colectorul principal regional, ca în cazul comunelor Albestii de Arges si Corbeni, situate la vest, si Arefu, situata la nord-nord-vest.
 
  Cabana a fost data in folosinta in anul 2005, in perioada 2000-2005 realizandu-se mai multe lucrari de constructii, amenajare interioara si modernizare. Constructia este de de tip parter si etaj mansardat si este realizata din caramida, finisajele interioare fiind de buna calitate.