f Cazare vanatoare Suceava
Cazare vanatoare Suceava

Ocolului Silvic Pătrăuţi

Cazare vanatoare Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cazare vanatoare Suceava: Ocolului Silvic Pătrăuţi.

În cadrul Ocolului Silvic Pătrăuţi – judeţul Suceava, în una din poienile pădurii, din UP IV, ua 20C, numite Crujana, este amplasată CABANA DE VÂNĂTOARE CRUJANA I (PĂTRĂUŢI) Cabana Crujana I a devenit un obiectiv turistic prin frumuseţea peisajului în care este aşezată şi prin confortul oferit clienţilor. Este un loc bun de plecare spre obiectivele culturale din zonă.
     Ansamblul construit al cabanei are în componenţa sa următoarele clădiri:
- cabana propriu zisă
- o fântână
- un foişor
Clădirea a fost construită in anii 1975 cu nenumărate intervenţii suferite în timp. De la darea sa în funcţiune s-au făcut foarte multe modificări, modificări care nu s-au făcut în baza unui concept general de renovare sau modernizare a clădirii. În anul 2002 s-a propus reorganizarea şi extinderea cabanei de vânătoare Pătrăuţi. Prin intervenţiile asupra cabanei s-a urmărit crearea unui obiectiv unitar, cu o arhitectură interioară şi exterioară care să amintească de zona în care este amplasat  şi cu un confort interior corespunzător nivelului actual de civilizaţie.
Intervenţiile asupra obiectivului au vizat următoarele obiective principale:
- consolidarea structurii existente propuse a se menţine
- extinderea clădirii (aria desfăşurată etaj +mansardă  este de 250,09 mp)
- ridicarea confortului interior a cabanei
- realizarea unui volum exterior reprezentativ, specific pentru cabana de vânătoare în zona Bucovinei.