f Cazare vanatoare Cluj Napoca
Cazare vanatoare Cluj Napoca

Cabana PARAUL LUI OLTEAN

Cazare vanatoare Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cazare vanatoare Cluj Napoca: Cabana PARAUL LUI OLTEAN.

 Cabana Paraul lui Oltean este situata in localitatea Poiana Horea, sat aflat în comuna Beliş. Satul Poiana Horea este situat la 25 km de resedinta Belis , cu accesul pe drumul judetean DJ 108 care merge spre Campeni-Albac.  Este un sat de munte din categoria celor rispite pe culmi, tipic Muntilor Apuseni. Satul, cu locuri deosebit de frumoase, se desfasoare in principal de-a lungul  vailor Belisului si Apa Calda, pe o distanta de circa 7 km. Constructiile sunt grupate in "cranguri" (Ciurtuci, Apa Calda), sau sunt dispersate pe versantii cu altitudini  pana la 1300 metrii, avand intre ele mari spatii neconstruite, in folosinta agricola.
 Cabana Paraul lui Oltean se gaseste in administrarea Ocolului Silvic Belis, din cadrul Directiei Silvice Cluj Napoca si a fost construita in anul 1977, fiind pusa in functiune la data de 01.01.1978. Momentan  se lucreaza la modernizarea cabanei , in lista de investitii fiind prinse: instalarea unei centrale termice, inlocuirea instalatiei electrice, refacerea instalatiei de alimentare cu apa, construirea unei filigorii.