f Cazare vanatoare Buzau
Cazare vanatoare Buzau

Cabana Coceanu

Cazare vanatoare Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cazare vanatoare Buzau: Cabana Coceanu.

 Cabana este situata in zona montana, pe raza ocolului silvic Nehoiu, la varsarea paraului Coceanu in paraul Basca Mare. Fiind inconjurata de padure este amplasata pe malul stang al paraului Basca Bare oferind posibilitatea petrecerii unor clipe de liniste si relaxare intr-un cadru deosebit.
 Constructia a fost preluata in anul 1990 de la fosta Intreprindere Forestiera de Exploatare si Transport Nehoiu. Pe parcursul perioadei 1990 – 2007 au fost efectuate, in diverse etape, lucrari de finisaj al interiorului cabanei. 
 Cabana a fost construita in anii ‘80 fiind constituita din parter si mansarda.  In perioada 1990-2007, dupa preluarea cabanei de la I.F.E.T.Nehoiu, au fost efectuate lucrari de finisaj la interiorul si exteriorul cabanei. 
 La parterul cabanei se situeaza sala de mese, baia si bucataria, iar la mansarda 3 dormitoare. In curtea acesteia se afla un foisor din lemn si un gratar din zidarie de piatra.