f Cazare vanatoare Anina
Cazare vanatoare Anina

Cabana Carneala

Cazare vanatoare Anina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cazare vanatoare Anina: Cabana Carneala.

 Cabana Carneala este administrata de Ocolul Silvic Anina, Directia Silvica Resita.
 Ocolul Silvic Anina se invecineaza la nord cu Ocolul Silvic Resita, la est cu Ocolul Silvic Bozovici, la sud cu Ocolul Silvic Sasca si Bozovici, iar la vest cu Ocolul Silvic Oravita.
 Din punct de vedere geografic Ocolul Silvic Anina se afla situat pe platoul calcaros  la Muntilor Aninei, ramificatie a muntilor Banatului.
 Altitudinal acest teritoriu se intinde intre 240 m ( altitudine minima in Valea Garlistei ) si 1160 m ( altitudiner maxima in Vf. Leordisului).
 In cuprinsul sau se afla obarsiile a doua bazine hidrografice : piriul Minis si piriul Caras.
 Patrimoniul forestier al O.S.Anina impresioneaza prin monumentabilitate si prin parametrii inalti ai biodiversitatii. Predomina in arborete, amestecuri de fag cu rasinoase alaturi de paltin, frasin, tei.
 Amplasarea ocolului in partea sud – vestica a tarii, la adapostul muntilor Carpati si relativ aproape de Marea Adriatica, determina caracterul temperat – moderat – continental al climatului cu influente mediteranene.