f Cazare vanatoare Amara
Cazare vanatoare Amara

Pensiunea Silvica Amara

Cazare vanatoare Amara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cazare vanatoare Amara: Pensiunea Silvica Amara.

     In cadrul Ocolului Silvic Slobozia - judetul Ialomita, in statiunea Baile Amara, pe malul lacului cu acelasi nume si in imediata vecinatate a parcului statiunii, este amplasata Pensiunea Silvica Amara.Prin confortul cel ofera clientilor si a pozitionarii de exceptie Pensiunea Silvica Amara a devenit un obiectiv turistic din ce in ce mai cautat.
Pensiunea silvica Amara este situata in statiunea Amara, jud. Ialomita, pe malul lacului cu acelasi nume.Construita in anul 1945 de catre Societatea Brigadierilor Silvici, a functionat ca  o locatie de odihna si tratament pina in anul 1948 cind este preluata, abuziv, de Oficiul Judetean de Turism Ialomita.        
     In perioada anilor 1949-1994 a fost, succesiv, baza de turism si agrement,  sediu al Oficiul Judetean de Turism Ialomita si Camin de batrini.
     In anul 1995, in baza unei Hotariri Judecatoresti ramasa definitiva, trece in proprietatea Regiei Nationale a Padurilor si in administrarea Directiei Silvice Slobozia.In acelasi an sunt demarcate lucrarile de modernizare in urma carora cabana  este radical modificata, mai cu seama in ceea ce priveste spatierea interioara.Lucrarile sunt finalizate in anul 1997 si au corespuns unui nivel de exigenta ridicat.In acelasi an este pusa in functiune.
       Pensiunea silvica Amara are in componenta sa cabana propriuzisa, debarcaderul si foisorul.